25 jaar vakmanschap

Al 25 jaar geschiedenis in de regio

25 jaar vakmanschap

Al bijna 25 jaar vertrouwen duizenden mensen op onze oogspecialisten. En daar zijn we trots op! Dit jaar staan we stil bij ons 25-jarig bestaan als vertrouwd adres voor oogzorg.

Optiek en optometrie: een gouden combinatie

Voor bijna iedereen vinden wij een oplossing voor zijn/haar zichtprobleem. Ook voor mensen met complexere oogproblemen. Onze opticiens en optometristen weten in bijna alle gevallen snel een diagnose te stellen. Als zij u kunnen helpen, doen ze dat. En anders verwijzen ze u – mét de diagnose – via de huisarts door naar de oogarts. Daar kunt u dan snel geholpen worden. Onze optometristen hebben nauw contact met huisartsen en oogartsen. Zo bent u zeker van de beste zorg.

Opleidingsbedrijf

Damme leidt ook op! Veel van onze mensen zijn als leerling begonnen. Hun stage en opleiding binnen onze optiek en beviel zó goed, dat ze zijn gebleven. Sommigen al meer dan twee decennia. U begrijpt dat deze medewerkers ons bedrijf én onze klanten door en door kennen. En andersom!

Regionale functie

Niet alleen mensen uit Kesteren, maar ook mensen uit de hele regio weten onze optiekwinkel te vinden. Voor deskundig advies, een bril volgens de laatste mode, een intake voor een laserbehandeling of een andersoortige kijkoplossing.