Over ons

Dáárom Damme Optiek & Optometrie

Voor iedereen de beste kijkoplossing. Dus ook voor u! Als u onze winkel binnenstapt, wordt u direct welkom geheten door een van onze ervaren medewerkers. “Wordt er al voor u gezorgd?” vragen we dan. Want dat is wat we doen: u heeft een probleem met uw zicht en wij helpen u bij het zoeken naar een oplossing. We helpen u aan goede informatie en voor elk budget zoeken we een passende oplossing.

Ook voor complexere oogproblemen

Omdat we niet alleen een optiekzaak zijn maar ook een optometriepraktijk hebben, kunt u met elk oogprobleem bij ons terecht. Ook met complexere. Onze hebben geavanceerde apparatuur tot hun beschikking, waarmee ze een goede diagnose kunnen stellen. Want in die oorzaak ligt ook de oplossing. Of dat nu een bril, contactlenzen, laserbehandeling of medische ingreep is. Kwaliteit gaat voor alles en iedereen heeft recht op een goed advies. En een goed onderzoek.

Trendwatcher

Onze kijkspecialisten volgen de laatste trends op het gebied van zien en al het andere dat daarmee te maken heeft op de voet. Milaan is ons tweede thuis! Maar ook in Azië zien we fantastische ontwikkelingen. Dat we zo up-to-date blijven ziet u ook terug in onze winkel: u heeft er wat betreft de brillen keuze uit monturen van vernieuwende materialen en in designs volgens de laatste trends.

Kijkoplossing voor elk budget

Natúúrlijk is er verschil in kwaliteit tussen een goedkope en een dure bril. Maar als u weet wát dat verschil is, kunt u bewust kiezen voor een kijkoplossing die het best bij u past. Het is voor ons een sport om binnen uw budget een maximale verbetering van uw zicht te realiseren.

Maak een afspraak of kom langs

We maken graag kennis met u! of in onze winkel. Dan bekijkt u onder het genot van een kopje koffie of thee samen met onze vakmensen welke oplossing voor u het meest geschikt is.