Vormvaste (harde) lenzen

Altijd het scherpste zicht

Vormvaste (harde) contactlenzen

Vormvaste lenzen zijn wat we vroeger harde lenzen noemden. De vormvaste lenzen van tegenwoordig zijn sterk verbeterd ten opzichte van de oude harde lenzen. Het materiaal is minder hard en laat veel meer zuurstof door. Daarom zijn vormvaste lenzen veel comfortabeler en nog gezonder voor je ogen dan de harde lenzen van vroeger.

Wat doen vormvaste lenzen?

Vormvaste lenzen halen altijd het meest uit je zicht. Ze zijn gezonder voor je ogen dan en ze gaan langer mee. Bovendien zijn ze goedkoper in het gebruik dan andere lenssoorten. Vormvaste lenzen zijn voor vrijwel iedereen geschikt en ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. U kunt bijvoorbeeld ook  dragen. En goed om te weten: van vormvaste lenzen raken je ogen minder snel vermoeid. Je kunt ze met gemak de hele dag dragen.

Laat u adviseren!

Vormvaste lenzen zijn ideaal. Of u nu werkt, van uw rust geniet of uw favoriete sport beoefent: met vormvaste lenzen blijven u en uw ogen de hele dag fit. Onze contactlensspecialist helpt u graag bij het maken van een keuze voor de perfecte vormvaste lenzen. Neem snel contact op voor .