Contactlensaanpassing

Contactlensaanpassing

Heeft u contactlenzen? Of heeft u voor het eerst lenzen gekozen? Een contactlensaanpassing op maat is ontzettend belangrijk! Een contactlensaanpassing is de finetuning: de lens wordt nu op maat gemaakt voor uw ogen. Onze specialisten bepalen de sterkte van uw ogen met geavanceerde en innovatieve meetapparatuur. Op basis hiervan passen ze de lenzen die u draagt aan op uw ogen, wensen en behoeften.

Voor het eerst lenzen?

Onze specialisten beginnen een contactlensaanpassing altijd met een goede oogmeting. Hierna bepalen ze de krommingen van het oog. Die zijn belangrijk om de juiste lens te bepalen. Niet elke lens is geschikt voor uw type ogen of levensstijl. Na het aanpassen van de lens, volgt er een lensinstructie. Hierna kunt u de lenzen zelf op de juiste manier inzetten, dragen en reinigen.

Update van de contactlenzen

Draagt u al lenzen? Laat dan regelmatig controleren of de sterkte nog correct is en of de lenzen nog helemaal voldoen en het beste uit uw zicht halen. Een nieuw oogmeting en een frisse blik kunnen ervoor zorgen dat u straks nóg beter ziet.

Meer weten over contactlensaanpassingen?

Wilt u meer weten over contactlensaanpassingen? Onze gediplomeerde contactlensspecialisten vertellen er u graag alles over. Maak vandaag nog een afspraak.