Behandelmethoden

Behandelmethoden ooglaseren

Bent u benieuwd naar de verschillende behandelmethoden op het gebied van ooglaseren? Hieronder maakt u kort kennis met de mogelijke laserbehandelingen. Uiteraard kunt u voor meer informatie altijd even binnenlopen in onze winkel.

LASEK®: voordelige optie voor ogen laseren

Deze ooglaserbehandeling is de voordelige optie. Het herstel duurt echter iets langer. Tijdens deze ooglaserbehandeling wordt op traditionele wijze de oppervlakte verwijderd. Dit gebeurt met een alcoholoplossing. Daarna wordt er op sterkte gelaserd. De laag herstelt zichzelf. Een basic-ooglaserbehandeling kost vanaf € 790,- per oog.

TransPRK®: ooglaserbehandeling met snel herstel

Bij deze comfortabele ooglaserbehandeling is sprake van een sneller herstel. Tijdens de laserbehandeling wordt de oppervlakte-laag van het oog met een een uiterst precieze laser verwijderd. Vervolgens wordt er gelaserd op sterkte. De laag herstelt zich nu sneller. De advance-ooglaserbehandeling kost vanaf € 1.395,- per oog.

LASIK IntraLase®: geavanceerde ooglaserbehandeling

Ogen laseren op een geavanceerde, comfortabele manier? Dan is de LASIK Intralase® ons inziens de beste optie voor u. Met een uiterst precieze laser wordt een flapje in de oppervlaktelaag gemaakt. Deze wordt na het ooglaseren gesloten. Het herstel verloopt zeer snel! De advance-ooglaserbehandeling kost vanaf € 1.995,- per oog

Upgrade ooglaserbehandeling

Veel mensen hebben behalve een standaardoogafwijking ook fijnere oogafwijkingen. Met de Schwind Wavefront Analyzer-meettechniek worden de kleinste afwijkingen in kaart gebracht en gecorrigeerd voor een uiterst nauwkeurig resultaat. De kosten bedragen € 500,- per oog

Meer weten over ooglaseren?

Overweegt u om uw ogen te laten laseren? Lees dan eens de meest gestelde vragen over ooglaseren én hun antwoorden. Even contact opnemen met een van onze optometristen kan natuurlijk ook. We voorzien u graag van antwoord op uw vraag.