Ooglaseren

Ooglaseren: scherp zien zonder bril of lenzen

Wilt u af van die bril en lenzen? Ooglaseren zorgt ervoor dat u permanent scherp ziet. Zonder bril. En zonder lenzen. Ooglaseren wordt steeds populairder. En terecht, als je het ons vraagt: veel mensen zijn permanent geholpen als ze hun ogen laten laseren. Maar wat houdt ogen laseren precies in? En voor wie is ooglaseren een geschikte behandeling?

Voor wie is ooglaseren geschikt?

Als je ogen gezond zijn, kun je ze laten laseren. Er is wel een voorwaarde: je ogen moeten de laatste jaren niet sterk veranderd zijn. De laserbehandeling kan sterktes van -10.00 tot +4.00 dioptrie en cilinderafwijkingen tot 6.00 dioptrie uitstekend corrigeren.

Alternatieven voor ogen laseren

Naast de bekende ooglaserbehandeling zijn er diverse andere behandelingen op het gebied van refractiechirurgie. Als een ooglaserbehandeling niet geschikt is, kan een lensimplantaat bijvoorbeeld een goede oplossing zijn. Hiermee kunnen ook grotere afwijkingen van -23.00 tot +15.00 en cilindersterktes tot 7.50 worden gecorrigeerd. Met een multifocale implantlens is het ook mogelijk om het zicht voor dichtbij (lezen, computer) te corrigeren. Als je ouder wordt, wordt je ooglens steeds stugger. Hierdoor ontstaan bij veel mensen rond het 45e levensjaar problemen met lezen. Met multifocale implantlenzen kan 90% van de cliënten weer goed zien zonder bril.

Ogen laten laseren bij Damme Optiek en Optometrie

Wat doet Damme voor u? U kunt bij ons terecht voor advies, vooronderzoek en nabehandeling. In een persoonlijke sfeer bekijkt een optometrist of refractieve chirurgie voor u een oplossing biedt als het om het herstellen van het
zichtvermogen gaat. En uiteraard adviseert hij over de methode, die sterk afhankelijk is van de afwijking van uw ogen. De refractieve chirurgie vindt plaats bij de kliniek van Eyescan. Overigens zijn onze optometristen goed opgeleid. En ze maken gebruik van de nieuwste technieken. We hebben ons jaren geleden al aangesloten bij een landelijk collectief van topoptometristen. Dit collectief vormt het fundament van Eyescan. Eyescan is een initiatief dat onafhankelijk advies over ooglaserbehandelingen én deskundig oogonderzoek naar de ogen beschikbaar maakt. Voor iedereen. Dus ook voor u! Wilt u meer weten over het
laten laseren van uw ogen? Kom gewoon eens langs in Kesteren. Of maak online een afspraak.