Digitale brilaanpassing

Digitale brilaanpassing

Hoe goed een oogmeting en brillenglazen ook zijn, de manier waarop glazen in het montuur worden geplaatst is bepalend voor het kijkresultaat. Een klein verschil kan al hinderlijke kijkproblemen veroorzaken, de hele dag door. Om zo’n klein verschil te voorkomen, wordt uw bril gemaakt met behulp van digitale brilaanpassing. Wat dat is, leest u hieronder.

Het technische verhaal

Onze opticiens werken met VisuReal. Dit is een geavanceerd video-centreersysteem dat computergestuurd het optimale brillenglas selecteert. Daarna wordt precies berekend hoe het glas in uw montuur gemonteerd moet worden. Dat gebeurt met behulp van verfijnde calculatiemethoden, gebaseerd op het montuur, uw ogen, het brilvoorschrift en uw kijkgedrag. Bovendien biedt visuReal u de mogelijkheid om opnamen te bekijken van verschillende monturen, zodat u precies ziet welke bril het beste bij u past.

Een bril kopen?

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van kijkoplossingen! We adviseren u graag. Maak een afspraak. Of kom langs in onze optiekwinkel.