Computerbril

Optimaal werkcomfort!

Computerbril

Een computerbril: onzin of niet? Zeker niet, als je het ons vraagt. Maar we snappen dat we de vraag wel eens krijgen. Laten we echter uitleggen waarom een computerbril juist ontzettend belangrijk is. Dan vertellen we direct welke computerbrillen je bij ons kunt krijgen. En hoe het kopen van een computerbril in z’n werk gaat. Wilt u direct een computerbril aanschaffen? Maak dan hier een afspraak.

Waarom een computerbril gebruiken?

Als je met de computer werkt, maken je ogen continu bewegingen tussen het beeldscherm, het toetsenbord en papieren documenten. Met de verkeerde brillenglazen wordt het zien dan heel vermoeiend: je neemt onbewust een onnatuurlijke houding aan om alles goed te kunnen zien, maar eigenlijk staan je ogen en je brillenglazen dat niet toe. Zo’n houding kan leiden tot nekklachten en hoofdpijn. Met een computerbril voorkom je die klachten.

Waarom voldoen gewone ‘brillenglazen’ niet?

computerbril

Multifocale glazen zorgen voor een ononderbroken zicht van dichtbij tot veraf, maar het zicht op middellange afstand (toetsenborden beeldscherm) is relatief smal en klein. Een leesbril is ook geen ideale oplossing, omdat deze alleen op een korte leesafstand van zo’n 40 centimeter scherp zicht biedt en uw computer merendeels op 60-70 cm staat. Een computerbril biedt wél een uitkomst voor het scherp zien van al die verschillende afstanden.

Een computerbril dus. Hoe en wat?

In ons ruime assortiment vindt u de computerbril die past bij uw wensen, werkzaamheden én budget. We adviseren u zodanig dat u zelf de beste keuze voor een bril kunt maken. Benieuwd of een computerbril uw werkcomfort kan verbeteren? Kom langs in onze winkel. Of maak even een afspraak.