Zijn mijn ogen hiervoor geschikt?

Blijvend scherp zicht

Zijn mijn ogen geschikt voor ooglaseren?

Ooglaseren is voor velen een fantastische uitkomst. Want na een ooglaserbehandeling kun je weer goed zien. En dat zonder bril of lenzen. We krijgen natuurlijk vaak de volgende vraag: “Zijn mijn ogen geschikt voor een ooglaserbehandeling?” Uiteraard kunnen we die vraag niet via deze website behandelen. Maar als u een afspraak maakt, bekijken we met een van de onderstaande methoden of uw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling.

Quickscan ooglaseren

Met een ‘quickscan ooglaseren’ ontdekt u snel of uw ogen überhaupt geschikt zijn voor enige vorm van refractiechirurgie. De quickscan is een kort technisch onderzoek. De ‘quickscan ooglaseren’ wordt uitgevoerd door een Eyescan-opgeleide optometrist. U bent aan de quickscan een uur kwijt. De kosten zijn € 30,00.

Fullscan ooglaseren

De ‘fullscan ooglaseren’ is perfect als u wilt weten of uw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling; en als u direct ook wilt weten welke behandelmethode het meest geschikt voor u is. Tijdens een ‘fullscan ooglaseren’ ontvangt u alle informatie over refractiechirurgie. Daarnaast worden uw ogen uitgebreid onderzocht en ontvangt u een behandeladvies van een Eyescan-opgeleide optometrist. De ‘fullscan ooglaseren’ duurt twee uur en de kosten zijn € 135,00.

Meer weten over ogen laseren?

Heeft u nog meer vragen over deze onderzoeken? Of wilt u meer algemene informatie over ogen laseren? Neem contact met ons op. Of maak een afspraak voor een vooronderzoek.